Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nagyatád - Közlekedés, térkép képes leírás - Nagyatád város linkjei.tlap.hu
részletek »

Nagyatád - Közlekedés, térkép - Nagyatád város linkjei.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nagyatad.tlap.hu » Nagyatád - Közlekedés, térkép
Keresés
Találatok száma - 4 db
Helyközi Autóbusz Menetrend

Helyközi Autóbusz Menetrend

A menetrend a közforgalmú közlekedésben használt közlekedési jegyzék, amely rögzíti a szolgáltatási kínálatot. Tágabb értelemben magában foglalja az üzemidő meghatározását, valamint az üzemidőn belül előírja az egyes közlekedési vonalakon - többek között - a járatok sűrűségét, a forgalomban részt vevő járművek és személyzet térbeli és időbeli elhelyezkedését.

Nagyatád helyi autóbuszjáratok

Nagyatád helyi autóbuszjáratok

Megkülönböztetünk hivatalos, tájékoztató és belkezelési menetrendet, annak megfelelően, hogy a jegyzék a megrendelő, az utazóközönség vagy a szolgáltató sajátos igényei szerinti adatokat tartalmazza-e.

Nagyatád térkép

Nagyatád térkép

Nagyatád a 68-as főútvonal mentén, a Balatontól 60 km távolságra, Belső-Somogy déli részén fekszik. A tájegységet délről a horvát határ mentén a Dráva folyó határolja, ezen a területen található a Duna-Dráva Nemzeti Park egy része is.

Vasúti menetrend

Vasúti menetrend

A hivatalos menetrend a hatóságok (megrendelő) által jóváhagyott és a jogszabályban előírt módon meghirdetett menetrend. A tájékoztató menetrend a hivatalos menetrend alapján készített, az utasigények figyelembevételével készült kivonat.

Tuti menü